NL / EN

Co-existenz zorgt voor een goede communicatie en samenwerking tussen de verschillende jaren van de architectuurstudenten. Zo ondersteunen we onder andere de jaarwerkingen van het tweede en het derde jaar: DUPLEX en TRIPLEX. Daarnaast verwelkomen we ook de eerstejaars en zorgen we ervoor dat iedereen Existenz wat beter leert kennen.
In het tweede semester organiseren we een ontwerpwedstrijd voor architectuurstudenten uit heel België, om zo de band met andere architectuurstudenten zelfs te versterken buiten ons geliefd Arenbergkasteel. Meer info hierover volgt later.

Team XII design competition

Open oproep aan alle architectuurstudenten die momenteel in Belgische universiteiten studeren om deel te nemen aan een 12 uur durende ontwerpwedstrijd, georganiseerd door Existenz. Het winnende team wordt beloond met een publicatie in A+ Magazine, een gratis abonnement op A+ en 250 euro (door Vectorworks).
De wedstrijd is een gratis evenement. Om 9u wordt het onderwerp van de wedstrijd bekend gemaakt. Vanaf dit moment word je samen met je teamgenoten ondergedompeld in dit onderwerp. Verlies jezelf erin, discussieer erover, ontwerp het. Denk 'out of the box', ga helemaal wild. Doe iets wat je anders nooit zou doen...

WANNEER?
Woensdag 07/03/2018, van 09:00 tot 22:30

WAAR?
Arenbergkasteel, Leuven. Ontwerpen in het Arenbergkasteel is niet verplicht, maar wel sterk aangeraden! Het laat een gemakkelijkere communicatie toe, en zorgt ook voor een inspirerende omgeving samen met alle andere deelnemende studenten.

INSCHRIJVINGEN
Inschrijven kun je hier doen. Teams bestaan maximaal uit 4 personen.

Alle deelnemende studenten krijgen 20% korting op een jaarabonnement voor A+ als ze voor 7 maart registreren.
Tijdens het evenement wordt eten voorzien aan studentvriendelijke prijzen.
Afsluiten doen we met een gratis receptie. Leer de andere teams kennen en deel je ideeën over de wedstrijd met het geluid van sprankelende champagne op de achtergrond.

Tot dan!

DUPLEX

DUPLEX is de jaarwerking van de tweedejaars ingenieur-architectuurstudenten.TRIPLEX

TRIPLEX is de jaarwerking van de derdejaars ingenieur-architectuurstudenten.