De Existenzweek 2023

De afbeelding kan niet weergegeven worden

 

Existenz is een jaarwerking van een groep enthousiaste ingenieur-architecten in spe. Dit jaar zijn we toe aan ons 28ste werkingsjaar.

 

Aan de hand van de Existenzweek proberen we de leegstand in de stad aan te klagen door de ze gebouwen om te vormen in evenementlocaties en kunstwerken. Dit jaar ligt onze focus op de leegstand van verloren gebouwen in de stad.

 

Met de Existenzweek onderzoeken we welke mogelijkheden er zijn om leegstaande en ongebruikte gebouwen een nieuw leven in te blazen en aan te tonen dat deze een grotere waardee kunnen hebben dan afbraak. Deze denk-oefening zetten we om in praktijk in het Batiment A aan Sint-Maartensdal en uw buurt!

 

Hieronder vind je een overzicht met QR-codes. Deze zullen je na het scannen doorverwijzen naar de verschillende workshops die we houden. Geïnteresseerd om deel te nemen? Schrijf je dan zeker in via de bijstaande link! We zien jullie graag eens passeren op onze Existenzweek.

 

Heb je vragen of opmerkingen voor ons? Stuur dan zeker een mailtje naar ons mailadres. Meer informatie vind je ook terug in ons facebookevenement: Existenzweek '22 - '23

Ma 20 mrt 2023

INSCHRIJVEN MAANDAG

Di 21 mrt 2023

INSCHRIJVEN DINSDAG

Woe 22 mrt 2023

INSCHRIJVEN WOENSDAG

Do 23 mrt 2023

INSCHRIJVEN DONDERDAG

Vr 24 mrt 2023

INSCHRIJVEN VRIJDAG