Existenz En Route is een initiatief/visie-project waarin we samen een nieuwe toekomst, een andere toekomst bedenken. We herstellen de balans en zoeken een andere relatie tussen mens, natuur en stad. Zo kunnen we opnieuw leren samenleven met al het wonderlijke leven waar we onmiskenbaar mee verbonden zijn.

Leuven kent vele parken, het ene al drukker bezocht dan het andere. Existenz En Route is een wandeling doorheen Leuven die enkele parken op een speelse manier met elkaar verbindt, zodat ook 'minder bekende' parken aan bod komen. We schreven een audiovisueel verhaal, verteld vanuit het jaar 2050. Haal je spelende zelf naar boven en laat je leiden door de rode markeringen en kubusvormige objecten - staaltjes van de toekomst in de stad van vandaag.

Ter begeleiding van Existenz En Route delen we gratis goodiebags uit met de nieuwste Unite, een postkaart, enkele stickers en een infogids over het project!

Vergeet deze zeker niet te bestellen voor 28 april via de form onderaan deze pagina

Levering is gratis in Leuven/Heverlee. Voor andere steden nemen we graag contact met je op na invullen van de form.

De route loopt door 7 parken/openbare ruimtes. Normaal valt de weg te volgen via rode pijlen op de grond, mochten deze even verdwijnen, kan best gewoon de weg naar het volgende park gezocht worden. Onderstaande afbeeldingen geven de weg weer, met telkens wat uitleg. De begeleidende podcast kan gevonden worden door Existenz te zoeken via Spotify of via volgende tool:

De afbeelding kan niet weergegeven worden
De afbeelding kan niet weergegeven worden
De afbeelding kan niet weergegeven worden
De afbeelding kan niet weergegeven worden